Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чи здійснюється контроль за фактом провадження підприємницької діяльності особами, які отримали допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Дата: 20.04.2023 14:02
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Відповідно до пункту 8 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, та пункту 20 Угоди про надання особі, яка виявила бажання провадити підприємницьку діяльність, фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї (далі – угода), один раз на квартал на засіданні комісії філії обласного центру зайнятості (далі – філія) особи, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, доповідають про стан провадження ними підприємницької діяльності та виконання бізнес-плану.

Пунктом 8 угоди передбачено, що упродовж 10 календарних днів про факт припинення підприємницької діяльності особа повинна у письмовій формі повідомити філію.

Контроль за виконання угоди здійснюється філією. У разі порушення особою умов угоди філія збирає та подає на розгляд відповідної комісії матеріали про виявлення порушення таких умов.

Зазначена угода (примірна її форма) є додатком до вказаного Порядку. Ознайомитись з її текстом можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/fdgpc

Покрокова інструкція отримання допомоги малозабезпеченим сім’ям за посиланням http://surl.li/ftbox

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень