Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Футбольний турні

Дата: 27.03.2023 15:15
Кількість переглядів: 95

У суботу селі Вишнівці на місцевому стадіоні відбувся футбольний турнір серед аматорських команд на Кубок «Виклику» імені Едуарда Удода. Цьогоріч у Вишнівцях зібралася рекордна кількість команд. Це: «Метеор» з Зибкове, вишнівцівський «Оріон», онуфріївський «Рубін», «Темп» з Камбурліївки, млинчанська «Нива», деріївський «Граніт», дві павлиські команди «Колос» та «Труд», а також три команди військових – «Ураган», «Славутич» та «Вікінги».

Перед початком турніру відбулось його урочисте відкриття. Учасників змагань привітав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. Загиблих воїнів, які віддали своє життя в російсько-українській війні всі учасники змагань та вболівальники вшанували хвилиною мовчання.

Футбольні матчі одночасно проходили на двох міні-футбольних полях (два тайми по 10 хвилин). У четвірку кращих потрапили «Колос» (Павлиш), «Темп» (Камбурліївка», «Граніт» (Деріївка) та команда військових «Ураган». У матчі за третє місце грали деріївський «Граніт» та «Ураган». Основний час завершився внічию 0:0. Серію пенальті з трьох ударів краще пробили деріївські футболісти, які і зайняли третє призове місце. Цікава боротьба розгорталася у фінальному поєдинку між павлиським «Колосом» та камбурліївським «Темпом». У цій грі основний час теж закінчився безрезультатно, команди били одинадцятиметрові. Фортуна посміхнулася павлишанам, які реалізували всі три удари, а камбурліївці забили два голи. Таким чином, 🥇цьогорічний володар Кубку «Виклику» імені Едуарда Удода футболісти павлиського «Колоса», з чим ми їх і вітаємо. Павлишани отримали перехідний Кубок та грамоту. Команди, які посіли друге та третє місця отримали грамоти.

Всіх учасників турніру та бажаючих глядачів гостинні вишнівчани пригощали смачним пловом та супом з фрикадельками, гарячим чаєм. У двох місцях працювала виїзна торгівля. Висловлюємо подяку за гарну організацію турніру фахівцю зі спорту КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Олександру Гавриленку, а також спонсорам Віталію Гарбузу, Володимиру Неленю та Руслану Горобцю.

Дякуємо всім учасникам за цікаву гру.

Дякуємо ЗСУ та всім нашим захисникам за можливість проводити дані змагання!

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень