Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 23.03.2023 17:41
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Сьогодні відбулось засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Розглянули питання про запобігання пожежам у природних екосистемах (лісах, парках, природозаповідних зонах).

За підсумками засідання було прийнято рішення про створення комісії при Онуфріївській селищній раді по проведенню рейдових перевірок в лісовій та лісостеповій, природозаповідних зонах та парках.

Звертаємо Вашу увагу, що у воєнний час спалювання сухостою можуть прирівняти до диверсії, що тягне за собою як адміністративну, так і кримінальну відповідальність, а саме за:

✅самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків законодавство передбачає адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян – від 3060 до 6120 гривень, на посадових осіб від 15300 до 21420 гривень,

✅порушення вимог пожежної безпеки в лісах передбачає адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від 1530 до 4590 гривень.

Закликаємо жителів громади не спалювати сухостою та пам’ятати про шкоду, яка завдається природі внаслідок пожеж в екосистемах! Якщо ви стали свідком пожежі - не зволікайте, викликайте службу ДСНС за телефоном 101.

Дотримання правил пожежної безпеки – запорука збереження людських життів та матеріальних цінностей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень