Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спортивне життя в громаді продовжується

Дата: 20.03.2023 14:57
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Минулої суботи в Онуфріївці відбулось відразу два спортивних заходи: весняна першість територіальної громади з волейболу серед чоловіків та першість селищної ради з тенісу настільного. Змагання проходили одночасно в різних місцях. Волейбол – у спортивному залі КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх», а теніс – у спортивному залі Онуфріївського ліцею.

У волейбольній першості взяли участь команди з Млинка, Павлиша та Онуфріївки. Ігри відбувалися за коловою системою. Млинчанські та онуфріївські спортсмени почергово виграли у двох партіях у павлиських волейболістів. Доля першого місця вирішувалась у грі між господарями майданчика та волейболістами з Млинка. У третій партії, яка у відповідності до Положення про змагання, відбувалась до 15-ти очок, млинчани довели свою перевагу і перемогли з рахунком 15:8 та здобули перехідний Кубок. На другому місці – онуфріївські волейболісти, на третьому – павлишани. Кращим гравцем першості став млинчанський волейболіст Сергій Орел.

Цікава боротьба точилася і на тенісних столах. На змагання прибули тенісисти і тенісистки з Куцеволівки, Деріївки, Млинка, Камбурліївки, Вишнівців, Зибкове, Павлиша та Онуфріївки. За підсумками змагань в особистому заліку серед чоловіків перше місце посів Валентин Курлюк з Онуфріївки, друге – Віктор Ткаченко, який грав за зибківчан, третім був Максим Придолюк, який був заявлений за деріївську команду. У жінок перемогу здобула Анна Полова з Онуфріївки, друге місце посіла Альона Онипсенко з Деріївки, третє місце виборола Марія Смерековська з Вишнівців.

У загальнокомандному заліку перемогу та перехідний Кубок здобули онуфріївські тенісисти. На другому місці деріївські спортсмени, на третьому – вишнівцівські. І команди, і гравці отримали грамоти.

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза цього спортивного дня побував і на волейболі, і на тенісі. Він поспілкувався зі спортсменами, подякував їм за участь у змаганнях, побажав спортивних перемог у майбутньому та нагородив Грамотами переможців змагань.

Дякуємо Збройним силам України за захист та можливість жити і розвиватися!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень