Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Зимовий турнір з волейболу серед чоловіків

Дата: 27.02.2023 15:02
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

25 лютого у селищному спортивному залі в Онуфріївці відбувся зимовий турнір з волейболу серед чоловіків. У змаганнях взяло участь три команди – з Камбурліївки, Млинка та Онуфріївки. Під час відкриття змагань волейболісти та вболівальники вшанували пам’ять загиблих воїнів у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

Самі змагання проходили за коловою системою. У першій грі млинчанські волейболісти без особливих проблем здолали опір камбурліївців у двох партіях. У наступній грі онуфріївські волейболісти теж перемогли камбурліївців у двох партіях. Вирішальною була третя гра між млинчанами та господарями майданчика. Всі очікували цікавої гри. Так і вийшло. Перша партія була за господарями – 25:20. У другій - млинчани зібрались і виграли 25:16. Більш мотивовані гості довели свою перевагу і у третій вирішальній партії, яку виграли з рахунком 15:10.

У результаті запеклої боротьби призові місця розподілилися наступним чином:

🥇🏆І місце та перехідний кубок отримали волейболісти з Млинка;

🥈ІІ місце посіли волейболісти з Онуфріївки;

🥉ІІІ місце за волейболістами з Камбурліївки.

Також всі команди-призери отримали грамоти. Було визначено і кращого гравця турніру, ним виявився молодий перспективний волейболіст з Млинка Максим Зайцев. Від організаторів турніру Максим отримав статуетку волейболіста.

P.S. Волейбольні змагання продовжуються. У суботу, 4 березня в Онуфріївці відбудеться розіграш призу газети «Придніпров’я серед жінок.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень