Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

07 лютого відбулась робоча нарада з керівниками установта представниками II відділу Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Дата: 07.02.2023 17:18
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Сьогодні, 07 лютого, відбулась робоча нарада з керівниками державних установ, організацій, сільськогосподарських підприємств, старостами територіальної громади та представниками II відділу Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з метою надання роз’яснень щодо нового Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, та нового Порядку бронювання військовозобов’язаних.

Перед початком наради хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Дані навчання – це шлях до порозуміння та компромісу. Краще діяти разом та правильно проводити роз’яснювальну роботу серед населення, кожному відповідально та професійно виконувати свої посадові обов’язки, - під час наради зазначив селищний голова Віталій Береза.

✅ Начальник обліку мобілізаційного відділення –заступник військового комісара II відділу Олександрійського РТЦК та СП майор Микола Вітрик надав інформацію у галузі оборонної та мобілізаційної роботи.

✅Основні положення постанов Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та від 27 січня 2023 року № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час» довів до відома присутніх начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу Олександрійського РТЦК та СП, майор Олександр Рушковський.

✅Про кримінальну та адміністративну відповідальність за порушення законодавства в частині військового обліку доповів головний спеціаліст командування Олександрійського РТЦК та СП, юрист Олександр Савицький.

В нараді взяв участь начальник II відділу Олександрійського РТЦК та СП підполковник Геннадій Колєснік. Він закликав присутніх виявити громадянську свідомість та відповідальність перед державою і добросовісно виконувати всі передбачені законодавством дії з ведення військового обліку.

✅Про комплектування новоствореної штурмової бригади «Лють» присутніх інформувала старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олександрійського районного відділу поліції капітан поліції Вікторія Антонішена.

В ході зустрічі слухачі мали змогу поставити питання доповідачам та отримати відповіді на них.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень