Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В громаді представили нового керівника сектору поліцейської діяльності

Дата: 24.01.2023 15:17
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області полковник поліції Роман Козьяков представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки начальника сектору поліцейської діяльності № 1 смт Онуфріївка — капітана поліції Романа Вороніна.

До призначення на посаду Роман Воронін працював старшим оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Олександрійського районного відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області. В органах внутрішніх справ – з 2012 року, має досвід роботи у слідчих та оперативних підрозділах.

На представленні були присутні — начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов, начальник відділення поліції № 1 (м. Світловодськ) підполковник поліції Андрій Гулий, селищний голова Віталій Береза та представники військкомату і ДСНС.

Звертаючись до особового складу, Роман Козьяков закликав правоохоронців посилити профілактичну роботу, спрямовану на недопущення скоєння кримінальних правопорушень, поглибити взаємодію з громадськістю, спрямовану на створення безпечного середовища на території ввірених населених пунктів.

Селищний голова, виступивши перед правоохоронцями, запевнив у всебічній підтримці його колективу заради створення безпекового середовища на території громади. “Селищна рада готова взяти участь у проектах Національної поліції “Поліцейський офіцер громади” та “Вихователь безпеки”, аби підтримати діяльність правоохоронців задля безпеки населення”, — наголосив Віталій Миколайович.

Бажаємо новому керівнику успіхів у роботі!

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень