Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вперше в Онуфріївці регіональний турнір з тенісу настільного

Дата: 22.01.2023 10:46
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Сьогодні на території нашої громади відбувся черговий благодійний спортивний захід. В Онуфріївці за підтримки голови громади Віталія Берези та з ініціативи фахівця зі спорту комунального закладу “ОСЦ ФЗН “Спорт для всіх” Валентина Курлюка пройшов відкритий благодійний регіональний турнір з тенісу настільного серед чоловіків на підтримку військових.

У ньому взяли участь 24 спортсмени - тенісисти нашої громади та спортсмени з Олександрії, Світловодська, Власівки, Кременчука, села Чечелевого Кременчуцького району, серед яких кандидати у майстри спорту.

Такий масштабний спортивний захід в Онуфріївці проводився вперше. Дуже приємно зазначити, що на наше запрошення відгукнулась двократна чемпіонка Європи з тенісу настільного серед осіб з інвалідністю Світлана Карпук з Кременчука.

Присутніх на заході привітав селищний голова Віталій Береза, побажав всім миру, цікавої гри та зазначив, що захід має благородну місію - збір коштів на підтримку наших військових. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в російсько-українській війні.

Змагання проходили одночасно на чотирьох тенісних столах. Поєдинки були дуже захоплюючі, шанувальники настільного тенісу насолоджувалися ходом спортивних баталій. Задоволення від гри отримали і учасники, і вболівальники.

За підсумками турніру перше місце зайняв тенісист Володимир Гаврилов з Олександрії. На другому - наш Валентин Курлюк, третє місце виборов кременчужанин Ігор Мариф’янський.

Переможець і призери отримали заслужені нагороди - Кубок, медалі, грамоти та грошові премії.

Також було нагороджено грамотами та медалями трьох спортсменів так званого втішного фіналу. Ними стали - олександрієць Руслан Лещенко, Віктор Юдаєв зі Світловодська та Юрій Зволинський з Кременчука.

А найстарші тенісисти - 73-х річний Віталій Дерибазко з Олександрії, 71-річний Олександр Герасімов зі Світловодська та 66 -річний кременчужанин Олександр Масловець отримали спеціальні призи.

Віталій Миколайович подякував організаторам та учасникам змагань за гарно проведений час.

КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» в особі директора Анатолія Голобородька щиро дякує за спонсорську допомогу в організації та проведенні благодійного турніру з тенісу настільного керівнику фермерського господарст

ва «Агролан -К» Аліні Березі!

Під час заходу у благодійну скриньку було зібрано 2822 грн. на підтримку Збройних сил України.

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень