Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Профілактичні рейди служби у справах дітей

Дата: 19.01.2023 08:14
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, мета яких є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей.

Працівниками служби у справах дітей Онуфріївської селищної ради Людмилою Вакуленко та Юлією Філатовою спільно з начальником Олександрійського районного сектору №1 філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександром Куксою проводяться профілактичні рейди „Сім’я” за місцем проживання дітей.

Так, 17 січня проведено профілактичний рейд, у ході якого здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання родин, в яких виховуються діти, взяті на облік служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти, з батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях. Батьків запрошено до служби у справах дітей для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки  несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень