Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

10 січня 1932 року вийшов перший номер місцевого часопису - газети “Придніпров’я”

Дата: 10.01.2023 15:37
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

За часи існування видання пройшло великий і тернистий шлях, з номера в номер карбуючи літопис становлення і розвитку нашої громади. За 91 рік існування лише один раз переривався вихід видання - під час окупації України німецько-фашистськими загарбниками.

Змінювалися назва, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але приємно зазначити, що незмінним залишається одне: газета завжди була і є близькою читачеві. Їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють нашу громаду.

“Із 24 лютого зміст газети максимально пов’язаний із висвітленням життя країни та нашої громади в умовах воєнного стану, а більшість героїв публікацій - це наші Захисники та Захисниці, військові медики, волонтери… Всі - завдяки кому Україна є незламною і впевнено рухається до Перемоги”, - редактор газети Руслана Сорока.

Бажаємо колективу газети “Придніпров’я” творчого натхнення, невпинного руху вперед, читацького визнання, міцного здоров'я, мирного неба і надалі такого ж переконливого слова!

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень