Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підведення підсумків - необхідна умова руху вперед

Дата: 30.12.2022 11:19
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Традиційно, в кінці кожного року ми підбиваємо підсумки спортивного життя у громаді Спорт залишається важливим навіть в таких умовах, як зараз. Незважаючи на воєнний стан в країні, спортивне життя в нашій громаді не припиняється.

Цьогоріч у громаді були проведені численні благодійні спортивні заходи та турніри, під час яких було організовано збір коштів на підтримку Збройних сил України та місцевого добровольчого формування.

29 грудня в Онуфріївці відбувся фізкультурно-оздоровчий захід “Спортивне сузір’я”.

Голова громади Віталій Береза подякував директору Анатолію Голобородьку та фахівцям комунального закладу “Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” за ту роботу, яка була проведена у громаді цього важкого року. Побажав усім присутнім переможного миру, сімейного затишку, злагоди та спортивних перемог. “Сьогодні спорт став не лише частинкою здорового способу життя, а й засобом порятунку від реалій сьогодення,” - зазначив селищний голова.

Анатолій Голобородько висловив слова вдячності Віталію Миколайовичу за розуміння та потужну підтримку всіх без винятку спортивних заходів, які відбулися на території громади протягом року та вручив подяки фахівцям закладу.

Представники територій громади отримали спортивний інвентар, а потім відбулися спортивні змагання з дартсу, фрізбі та боулінгу.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами і медалями, серед переможців був і селищний голова!

Завершився захід спільним фото та сподіваннями, що наступний рік принесе нам усім омріяну Перемогу з мирним небом!

Дякуємо Збройним силам України за віру в майбутнє!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень