Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Посилюємо правовий захист військовослужбовців ЗСУ та членів їх сімей

Дата: 27.12.2022 08:40
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Посилення правового захисту військовослужбовців ЗСУ та членів їх сімей, спрощення їх доступу до безоплатної правової допомоги – головна мета співпраці Департаменту юридичного забезпечення Міністерства оборони України та Координаційного центру з надання правової допомоги.

За словами т. в. о. директора Департаменту Олексія Камінецького, до них надходить багато звернень від військовослужбовців з правових питань.

В. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов зазначає, що минулого року до системи БПД надійшло понад 30 тис. звернень від військовослужбовців щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Планується створення спільної робочої групи, яка працюватиме над удосконаленням механізму правового захисту військовослужбовців ЗСУ та членів їх сімей, запровадження ефективних механізмів взаємодії місцевих центрів з надання БВПД з представниками територіальних юридичних підрозділів, реалізація спільних інформаційних проектів з метою висвітлення актуальних правових питань військовослужбовців ЗСУ, порядку їх вирішення.

Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3HUzjtm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень