Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

7 грудня - День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 09:54
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Шановні депутати всіх рівнів, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Діяльність органів місцевого самоврядування пов’язана з вирішенням повсякденних проблем наших людей і стосується кожного з нас.

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, вмілих організаторів, які в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей, вболівають про створення комфортних умов для жителів громади. З перших днів повномасштабного російського вторгнення - це важливий фронт роботи в тилу, який наближає нашу перемогу над агресором.

Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розвитку нашої громади.

Щирі слова вдячності ветеранам органів місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.

Бажаю всім міцного здоров’я та сил, щоб впевнено рухатися вперед, не відступаючи від намічених цілей і поставлених завдань для розвитку громади. Нехай розуміння та підтримка людей завжди надають нам впевненості долати перешкоди та досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Миру всім нам, злагоди й добра!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень