Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

5 грудня - Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

З Днем волонтера вітаємо людей з широкою душею, повною доброти і чуйності!

Українцям здавна були притаманні традиції взаємодопомоги, але роком народження українського волонтерства по праву можна вважати 2014-й, яке виросло в потужний громадянський рух.

Волонтери України - особливі, знайдуть що завгодно, де завгодно, у будь-яку пору року, у хурделицю чи спеку. Сьогодні завдяки вашій нелегкій праці безліч людей отримують необхідну допомогу під обстрілами, у прифронтових зонах чи тимчасово окупованих містах. Ви рятуєте людські життя, допомагаєте вимушено переміщеним особам, піклуєтеся про тварин. Ви збираєте допомогу, везете на передову все, що можете, починаючи зі шкарпеток і закінчуючи тепловізорами, приймаєте біженців, здаєте кров пораненим, знаходите потрібні ліки, плетете маскувальні сітки й готуєте продуктові набори. Ви готові рішуче діяти тоді, коли це необхідно. Це робить нас сильними і вільними, це робить нас нами - тими українцями, якими ми є і завжди хотіли бути.

Об’єднавшись заради спільної мети, сотні тисяч часто безіменних волонтерів показали всьому світові та самим собі, хто ми такі та на що ми здатні.

Дорогі волонтери, прийміть щирі вітання та подяку за вашу щоденну працю та небайдужість! Дякуємо вам за ваш неоціненний внесок у справу наближення нашої Перемоги, за ваше надійне плече й у мирні часи! 

Дякуємо за ваше прагнення зробити світ кращим і добрішим. Зі святом вас, волонтери!

Бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень