Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

3 грудня у селищному спортивному залі в Онуфріївці відбувся дитячий турнір з міні-футболу

Дата: 04.12.2022 17:53
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

3 грудня у селищному спортивному залі в Онуфріївці відбувся дитячий турнір з міні-футболу в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів з нагоди Дня Збройних Сил України. Організатори заходу: Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”» та відділ освіти Онуфріївської селищної ради. Цей турнір є щорічним і проводиться вже вдруге.

У турнірі взяло участь чотири дитячі команди з Павлиша, Онуфріївки, Деріївки та Камбурліївки – діти 2010 року народження та молодші. На відкритті турніру юних футболістів привітав Онуфріївський селищний голова Віталій БЕРЕЗА. Учасників змагань також привітав директор КЗ «ОСЦ ФЗН “Спорт для всіх”» Анатолій Голобородько.

Потім розпочалися футбольні баталії. Змагання проходили за коловою системою у відповідності до Положення про турнір. Тобто, кожна команда повинна була зіграти з кожною командою-учасницею. Поєдинки проходили у запеклій спортивній боротьбі.

За підсумками змагань переможцями турніру стали юні футболісти з Камбурліївки, на другому місці – павлишани, на третьому - деріївська команда.

Нагороди переможцю та призерам вручав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. Команда-переможець отримала Кубок, медалі та диплом за перше місце. Відповідно, команди, що посіли друге та третє місця отримали медалі та дипломи відповідного ступеню. Всі гравці команд, які зайняли призові місця отримали дипломи. Юні футболісти з Онуфріївки отримали Подяку за участь у турнірі.

Дитячий футбольний турнір проходив під девізом «Разом до Перемоги!»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень