Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чи стягується плата за продовження дії дозволу на застосування праці іноземця?

Дата: 02.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Так, стягується.

Розмір плати за видачу дозволу встановлено частиною 1 статті 42-4 Закону України «Про зайнятість населення» (зі змінами). Розмір плати за продовження дії дозволу зменшується на один прожитковий мінімум від розміру плати за видачу дозволу на відповідний строк.

Наприклад, розмір плати за видачу дозволу на строк від 6-ти місяців до 1-го року включно складає 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених законом на 1 січня календарного року, у якому роботодавцем подано документи. Тож розмір плати за продовження дії дозволу на цей період складатиме 4 прожиткових мінімуми для працездатних осіб.

Довідково. Розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб визначається в державному бюджеті. Такий розмір станом на 01 січня  2022 року становить 2481 грн – це визначено статтею 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік».

Є питання щодо видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства? Телефонуйте за номерами (0522) 24 64 18 або (0522) 32 08 01.

Виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/VNiez6n

Ми є в Telegram https://t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень