Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Благодійний футбольний турнір завершується

Дата: 14.11.2022 15:19
Кількість переглядів: 103

На цих вихідних відбулись чергові футбольні поєдинки благодійного турніру на підтримку Збройних сил України “Фестиваль футболу - 2022 “Разом до Перемоги!”

Лідер турніру - млинчанська “Нива” у суботу в Деріївці впевнено перемогла місцевий “Граніт” з рахунком 5:1.У гостей черговим хет-триком відзначився Вадим Титар. Два голи забив Андрій Колісник.

В Онуфріївці “Рубін” приймав футболістів павлиського “Колоса”. Павлишани перемогли онуфріївчан з рахунком 6:2. У гостей відзначились: двічі - Іван Балабась, по одному голу забили Євген Дорчинець, Сергій Мороков, Ростислав Череп’яний та Павло Самков.

У господарів відзначились забитими голами Віктор Шарлай та 18-річний талановитий футболіст, переселенець з Донецької області, який вирішив проживати в Онуфріївці і грати за “Рубін” Ярослав Разіньков.

У неділю деріївський “Граніт” не прибув на гру у Павлиш з “Колосом”, їм зарахована технічна поразка. Камбурліївський “Темп” знявся з участі у благодійному футбольному турнірі, тож їм зараховані технічні поразки за не зіграні поєдинки з млинчанською “Нивою” та онуфріївським “Рубіном”. Відповідно, “Ниві” та “Рубіну” зараховано по три очки.

На сьогодні список бомбардирів очолює Вадим Титар (“Нива”), на його рахунку 11 забитих м’ячів. Далі йдуть:

Павло Самков (“Рубін”, “Колос”) - 7 голів;

Андрій Колісник (“Нива”) та Віктор Шарлай (“Рубін”) - по 6 забитих м’ячів.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень