Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ефективне реагування на виклики сьогодення – наша спільна мета!

Дата: 10.11.2022 16:40
Кількість переглядів: 294

9 листопада з дружнім робочим візитом в Онуфріївську громаду завітали представники Данського Червоного Хреста, міжрегіональні та обласні фахівці з розвитку організацій та волонтерства Червоного Хреста України. Завдяки підтримці міжнародної організації на Онуфріївщині активно розвивається і діяльність нашої місцевої організації в умовах збройного конфлікту та його наслідків за Програмою "Bravo".

Сьогодні в рамках даної програми волонтери Онуфріївської організації на чолі з головою Людмилою Кругленко та фахівцем з розвитку та волонтерства Анною Бойко реалізували міні-грант першого рівня «Зігрій дитину турботою», придбавши для ДНЗ «Калинка» пральну машину та три бойлери. Цьому передувало вивчення потреб громади, підписання меморандуму про співпрацю між відділом освіти Онуфріївської селищної ради та Онуфріївською організацією Червоного Хреста України.

Під час зустрічі голова селищної ради Віталій Береза наголосив на максимальному залученні можливостей міжнародних гуманітарних організацій, подальшій співпраці з ними, реалізації спільних із селищною радою проєктів, а Людмила Кругленко розповіла про наступні кроки роботи Онуфріївської організації, які направлені виключно на потреби та інтереси громади.

Успішне реагування на наслідки збройного конфлікту та подальший розвиток Товариства Червоного Хреста України неможливий без сильних місцевих та обласних організацій, які діють на території всієї країни та на постійній основі надають гуманітарну та соціальну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень