Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Мешканцям Онуфріїфріївської громади, які надали безоплатний прихисток внутрішньо переміщеним особам, вдвічі збільшено виплати

Дата: 01.11.2022 15:45
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Відтепер вона складає 900 гривень на місяць із розрахунку на одну особу. У такому розмірі вона виплачуватиметься у період з 1 жовтня 2022 року по 31 березня 2023 року.

З 1 жовтня 2022 року виплата розповсюджується на вимушених переселенців переміщених з тимчасово окупованої території АР Крим і Севастополя, територій громад, розташованих в районі проведення бойових дій або які перебувають в тимчасовій окупації, а також переселенців, житло яких зруйноване чи непридатне для проживання внаслідок пошкодження.

Фізичні особи-громадяни України віком від 18 років, які є власниками житлових приміщень або їх представниками, наймачами житлових приміщень, спадкоємцями, які прийняли спадщину і безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб можуть звернутися із заявою про відшкодування компенсаційних виплат на проживання.

У разі подання заяви, особа, яка розмістила внутрішньо переміщених осіб, подає:

  • документ, який посвідчує особу;

  • документ, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документ, який підтверджує повноваження представника власника;

  • довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи;

  • копію паспорта внутрішньо переміщеної особи;

  • копію ідентифікаційного номера внутрішньо переміщеної особи;

  • реквізити банківського рахунку власника нерухомості.

Заява подається протягом 5 днів з дня закінчення звітного періоду.

Компенсація виплачується у безготівковій формі за зазначеними у заяві банківськими реквізитами за умови відсутності заборгованості власника жилого приміщення за житлово-комунальні послуги. Факт відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги особа, яка розмістила внутрішньо переміщених осіб, підтверджує своїм підписом, що проставляється у заяві про отримання компенсації.

Звернутися із заявою на отримання компенсації витрат на комунальні послуги можна за адресою: вул.Центральна,б.11, смт Онуфріївка (Центр надання адміністративних послуг) та до адміністраторів ЦНАП на віддалених робочих місцях в селах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень