Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови з Днем автомобіліста і дорожника!

Дата: 30.10.2022 10:20
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

День автомобіліста щорічно відзначається в Україні в останню неділю жовтня і присвячене професійним водіям, автолюбителям і працівникам дорожньої сфери.

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника!

Дорога – символ руху. Рух – символ життя. Дороги ведуть нас у майбутнє, поєднують з рідними та близькими людьми, об’єднують народи та цілі країни. Усі ми щодня користуємося транспортом, а значить – вашою працею.

Вітаю всіх, чиє життя пов'язане з дорогою, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

Особлива вдячність водіям-військовослужбовцям, які щоденно доводять, наскільки важливі мобільність і швидкість пересування військ у бойових умовах. Ви виконуєте завдання, що сприяють підвищенню боєздатності частин та підрозділів Збройних Сил України і оборонної могутності нашої держави.

Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, міцного здоров’я. Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а вдома завжди чекають рідні та близькі!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень