Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2022 12:57
Кількість переглядів: 95

Цей день нагадує про одну з найбільш трагічних сторінок нашої історії – нацистську окупацію, яка кривавими смерчами пронеслася нашою країною і забрала десятки мільйонів життів; про неоціненний вклад українського народу в боротьбі з нацизмом, про героїчні подвиги та мужність, про мільйонів життів та скалічених доль, і про біль, який залишиться в серці кожного українця назавжди.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні.

У цей пам’ятний день ми повинні вкотре усвідомити значення таких слів, як: мир, порозуміння і примирення.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави-агресора. Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому ми сьогодні пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо в нашу Перемогу!

Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників. Пишаємось та дякуємо героям, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Вічна слава усім захисникам! Миру і злагоди, міцного здоров’я й благословення кожному українцю!

З нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників проведено захід з покладання квітів до пам’ятних місць селища. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від нацистських окупантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень