Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Нарада в режимі онлайн

Дата: 20.10.2022 11:07
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Сьогодні в малій залі обласної військової адміністрації в режимі онлайн відбулась нарада з питань проведення спільного штабного тренування з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області за темою: “Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області (із залученням органів з евакуації) щодо виконання завдань у складних умовах осінньо-зимового періоду”.

У нараді прийняли участь керівники селищної ради, члени селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту громади.

На порядку денному розглянуто питання:

1.Характеристика надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду, організація роботи штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пріоритетні завдання діяльності спеціалізованих служб цивільного захисту.

2.Організація роботи пунктів обігріву та укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту протягом осінньо-зимового періоду.

3.Організація виконання першочергових заходів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у складних умовах осінньо-зимового періоду.

За результатами наради керівниками узгоджено шляхи подальшої взаємодії.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень