Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 18:35
Кількість переглядів: 132

Сьогодні з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України в Онуфріївці відбулась зворушлива подія - урочисте відкриття меморіальних плит воїнам-землякам, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Зі словами глибокої шани та подяки нашим загиблим землякам виступив голова громади Віталій Береза. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих.

«Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму. Після перемоги над російськими загарбниками будуть проведені роботи з реконструкції даного пам’ятного знаку та увіковічено пам’ять всіх наших земляків, які віддали своє життя, захищаючи Україну», - наголосив Віталій Миколайович.

Почесне право відкрити меморіальні плити нашим воїнам-захисникам було надано вихованцям військово-патріотичного спортивного клубу «Саланг». Вшанували пам’ять захисників покладанням живих квітів.

Заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України відбулись у базовому Будинку культури. Селищний голова висловив вдячність військовослужбовцям за відвагу і героїзм та вручив рідним загиблих Анатолія Попова та Віктора Севастьянова почесні відзнаки Кіровоградської області нагрудні знаки “За мужність і відвагу” (посмертно), а також обласні, районні, селищні відзнаки.

Музичні вітання прозвучали від учасників художньої самодіяльності базового Будинку культури.

Дякуємо нашим Збройним силам за те, що ми живі, за те, що наші діти житимуть у вільній країні!

Слава нашим захисникам і захисницям! Вічна пам’ять і слава Героям, які віддали своє життя за Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень