Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 09:24
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Дорогі земляки!

Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра – Днем захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського Козацтва

14 жовтня відзначаємо 80-річчя створення Української повстансфької армії, яка прагнула відновити українську державність.

Шановні захисники і захисниці Онуфріївської громади!

В ці складні для України роки ви щодня здійснюєте подвиг — зі зброєю в руках бороните рідну землю від російського агресора, бережете спокій і даруєте надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

Захисниками можна вважати всіх, хто не лише зі зброєю в руках боронить рідну державу від окупанта, а й тих, хто кожен на своєму місці наближає нашу спільну перемогу: від Президента України Володимира Зеленського до того ж волонтера чи рядового працівника комунальної сфери. Всі маємо долучитись до боротьби з окупантами і стати на захист своєї землі.

Наша віра, правда та героїзм завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на Перемогу.

Висловлюю сердечну подяку кожному, хто проявив героїзм, справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо.

У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.

Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників української землі назавжди буде для нас прикладом. Адже любов до рідної землі, батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася нам у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Ми знаємо, що ми єдині, що Перемога буде за нами!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень