Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шановні жителі Онуфріївської територіальної громади!

Дата: 30.09.2022 13:19
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Всі громадяни України, які володіють рухомим або нерухомим майном мають сплачувати обов’язкові платежі або податки до бюджету. Зокрема, власники земельних ділянок, земельних часток(паїв) та землекористувачі щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.

Плата за землю (земельний податок) нараховуються відповідно до Податкового кодексу України згідно ставок, які встановлені та затверджені рішеннями селищних рад.

Нагадуємо, що термін сплати земельного податку за 2022 рік закінчився 31 серпня 2022 року.

Для уникнення порушень Податкового Кодексу України та Земельного Кодексу України, сплати земельного податку та отримання квитанції про сплату мешканцям Онуфріївської територіальної громади необхідно звернутися до старостинських округів у селах або до відділу земельних відносин Онуфріївської селищної ради.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримування закладів дошкільної та позашкільної освіти, культури та інше.

Будьмо свідомими, бо країна починається із кожного з нас! Сподіваємося на Ваше розуміння та погашення заборгованості по земельному податку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень