Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 жовтня відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана

Дата: 30.09.2022 08:07
Кількість переглядів: 124

1 жовтня відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана. В цей нелегкий для країни та кожного з нас час не забуваємо про велику шану до людей старшого покоління. Напередодні цього дня, за традицією, а саме 29 вересня 2022 року, на виконання програми «Турбота –Хліб», 431 пенсіонер та особа з інвалідністю, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївської селищної ради, отримали в подарунок до цього шанованого дня хлібобулочну продукцію виробництва ФОП Солодова Л.В. м.Світловодськ.

Селищний голова Віталій Береза та заступник селищного голови Світлана Калантаєвська привітали пенсіонерів зі святом, побажали здоров’я, миру та великої віри в Перемогу, висловили щиру подяку людям срібного віку за працю, терпіння та великий подвиг у відбудові нашої країни після війни минулого століття. Вшанували пам’ять наших земляків, які захищають мирний спокій нашої громади на полях ратного подвигу українського народу проти чорної орди «російського миру».

Соціальні робітники установи разом зі старостами, їх представниками від населених пунктів Онуфріївської громади завітали цього теплого осіннього дня на гостину до підопічних територіального центру, поздоровили зі святом та вручили солодкі гостинці.

Селищний голова Віталій Береза, директор територіального центру Онуфріївської селищної ради Наталя Данилів та завідувач відділення соціальної допомоги Тетяна Церпіш відвідали на дому підопічних селища Онуфріївка та привітали з наступаючим Днем людей похилого віку та Днем ветерана, побажали міцного здоров’я, миру та благополуччя і пригостили святковою випічкою.

Директор територіального центру Наталя Данилів та колектив установи щиро дякують Віталію Миколайовичу за підтримку громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які проживають на території нашої громади, та турботу в цей важкий для кожного українця час. Бажаємо кожному українцю ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ, МИРУ та злагоди.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень