Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

З вересня цього року в відділі - Центр надання адміністративних послуг- центр Дія Онуфріївської селищної ради запроваджено новий функціонал

Дата: 16.09.2022 17:38
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

До уваги жителів Онуфріївської громади!

Ми продовжуємо працювати над впровадженням інноваційних сервісів для забезпечення комфорту громадян під час отримання адміністративних послуг.

З вересня цього року в відділі - Центр надання адміністративних послуг- центр Дія Онуфріївської селищної ради запроваджено новий функціонал – шеринг цифрових документів у Дії для адміністраторів ЦНАП.

Громадяни, відвідуючи наш ЦНАП під час замовлення та отримання адміністративних послуг, можуть пред’явити електронний паспорт у застосунку Дія та поділитися копією документа.

Тепер не треба хвилюватись, якщо ви забули документ вдома по дорозі до ЦНАП. Застосунок Дія надає можливість ділитись копіями цифрових документів, а також перевіряти їх дійсність.

Щоб надіслати копії цифрових документів з Дії, відскануйте QR-код сканером в Дії та підтвердіть запит на передачу документів. Сканер QR-кодів знаходиться в правому верхньому куті в розділі Документи в застосунку Дія.

Щоб скористатися послугою шерингу, необхідно оновити Дію до останньої версії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень