Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Карантин в Україні подовжено!

Дата: 15.09.2022 15:11
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови від 19 серпня 2022 року № 928) подовжено дію карантину до 31 грудня 2022 року.

За оперативними даними ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» з 01 вересня по 12 вересня 2022 року зареєстровано 327 випадків COVID – 19, захворіли 279 дорослих та 48 дітей. Враховуючи різке підвищення захворюваності на території області у порівнянні з попередніми місяцями поточного року, звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності (заклади громадського харчування, фізичної культури та спорту, ринку, закладам, що надають послуги з розміщення, об’єктам торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів тощо), керівників установ та організацій, пересічних громадян щодо неухильного дотримання карантинних протиепідемічних заходів.

Тож, попри все у закладах торгівлі та громадського харчування, у громадському транспорті та під час масових заходів всі учасники мають дотримуватись маскового режиму та соціальної дистанції. Небажання носити маску цілком зрозуміле, не кажучи вже про відвідання місць масового відпочинку та інших заходів, але це дуже важливо. Тому з метою запобігання  поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Онуфріївської громади потрібно дотримуватися простих правил:

  • ретельно і часто мити руки з милом чи обробляти їх антисептиком;
  • уникати скупчення людей та дотримуватися дистанції;
  • використовувати захисну маску;
  • не торкатися руками очей, рота або носа.

Адже, дотримання карантинних протиепідемічних заходів є запорукою Вашого здоров’я та здоров’я ваших родин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень