Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Міжнародна акція Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day”

Дата: 15.09.2022 12:55
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2022 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу. Основна мета - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки:

  • цифрове прибирання - видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу;

  • колективні прибирання на території установ, організацій;

  • формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини;

  • розбір завалів;

  • індивідуальні прибирання вибраної вами забрудненої зони.

Важливо! Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

Запрошуємо всіх жителів громади долучитися до міжнародної акції, адже жити в чистоті так приємно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень