Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

До уваги отримувачів субсидій Онуфріївської територіальної громади!

Дата: 10.09.2022 09:07
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Відповідно до абзацу 1 пункту 22 Положення про порядок обчислення та призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848 (далі - Порядок) житлова субсидія призначається одному із членів домогосподарства, які зареєстровані в житловому приміщенні (будинку) та фактично проживають.

Пунктом 24 Порядку визначено, що житлова субсидія розраховується на всіх членів домогосподарства. До складу домогосподарства включаються всі особи, що зареєстровані в житловому приміщенні (будинку) (для орендарів, внутрішньо переміщених осіб - особи, які фактично проживають).

Одним із документів для призначення субсидії є довідка про зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, видана органами місцевого самоврядування.

В Онуфріївській селищній раді видачу довідок про зареєстрованих у житловому приміщенні здійснює орган реєстрації місця проживання відділ - Центр надання адміністративних послуг (далі- ЦНАП), який знаходиться за адресою: вул. Центральна, б.11, смт Онуфріївка. Формування довідок відбувається шляхом занесення інформації про осіб, зареєстрованих на території громади, в Реєстр Територіальної громади Державної Міграційної Служби.

Для отримання довідок про зареєстрованих осіб у домоволодінні власникам житла селища Онуфріївка, сіл Попівка та Камбурліївка необхідно звернутися до ЦНАП Онуфріївської селищної ради та надати оригінали відповідних документів (паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень