Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 вересня – День знань

Дата: 01.09.2022 08:44
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Шановні працівники освіти, учні, студенти, батьки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня знань – свята, яким розпочинається новий навчальний рік і заново відкриваються можливості до безмежного світу пізнання та отримання нового досвіду.

Особливо зворушливим цей день є для наших першокласників та їхніх батьків, адже дітки відправляються в довгий і непростий похід за знаннями. Тож бажаю нашим першокласникам бути сміливими і допитливими, щоб успішно пройти цей цікавий шлях пізнання, а для наших майбутніх випускників важливо бути відповідальними і вирішувати вже сьогодні – чого ви прагнете досягти в житті, а для цього треба сконцентрувати всі зусилля, щоб успішно завершити навчання в школі.

Щиро бажаю нашим освітянам, учням та батькам успішного навчального року, який розпочинається в непростих умовах воєнного стану. Але ми маємо бути впевненими, що гідно пройдемо всі випробування, адже рідну землю боронять наші мужні захисники.

Наша громада пишається чудовими педагогами, здібними, талановитими учнями, адже випускники наших шкіл у реаліях сьогодення показали рівень знань під час проведення національного мультипредметного тесту ЗНО-2022.

Слова вдячності по праву належать освітянам нашої громади, які докладають багато зусиль і праці, щоб виховати своїх учнів гідними громадянами нашої країни, які творитимуть її щасливе майбутнє.

Прийде той день, завершиться війна, над українською землею постане мирне небо. Усі наші школи наповняться радісними голосами діток.

Бажаю всім миру, добра і щастя, успішного навчального року, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращими і успішнішими.

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень