Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

З Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2022 15:33
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Цьогоріч День Державного Прапора України та День Незалежності України мають зовсім інший формат. Вони наповнені особливим змістом, оскільки відбуваються за умов повномасштабного вторгнення росії, й український народ доводить усьому світу, як дорого коштує людська свобода та незалежність рідної землі.

Сьогодні у Базовому будинку культури в Онуфріївці відзначення Дня Незалежності розпочалося із вшанування хвилиною мовчання пам'яті борців за незалежність та свободу України всіх часів. Було проведено церемонію покладання квітів до підніжжя пам’ятного знаку Великого Сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка та меморіальних плит загиблих захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Право покласти квіти надано військовослужбовцям Збройних сил України та дітям Артему Сисою – сину захисника України та Софії Бородіновій, яка чекає з війни свого брата.

Голова громади Віталій Береза з нагоди 31-ї річниці Незалежності України висловив вдячність всім, хто докладає зусилля, працюючи на розвиток нашої громади та держави. Наголосив, що найбільше сьогодні ми дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, які дають нам можливість жити і працювати. З 2014 року під час російсько-української війни поклали свої життя за Незалежність України, пішовши у вічність дорогою світлої пам'яті та безсмертя наші земляки: Дмитро Шевченко, Сергій Пономаренко, Сергій Голєв, Юліан Ступак, Юрій Ангелуца, Роман Шелесько, Алла Порплиця, Володимир Гога, Віктор Севастьянов, Андрій Тімінський та переселенець — Олексій Самойлов. Всі наші воїни — це гордість нації і нашої громади. Низький їм уклін, а загиблим — вічна пам'ять.

Селищним головою було вручено обласні, районні та селищні грамоти та подяки.

В цьому році День Незалежності особливо важливий для нашої країни та кожного українця. Важливий, як ніколи. Важливий через те, що через півроку війни – у нас досі є те, що ми сьогодні відзначаємо. НЕЗАЛЕЖНІСТЬ. І нікуди вона не дінеться, бо ми її не віддамо!

Настане день, коли ми святкуватимемо нашу Перемогу, і весь світ буде забарвлений в кольори синьо-жовтого стягу, святкуючи разом з нами!

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень