Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято - День Незалежності!

Дата: 24.08.2022 08:10
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Це знакова подія для кожного з нас. У багатовіковій боротьбі народилася єдина нація – нація сміливих, щирих, толерантних, працелюбних людей, справжніх патріотів рідної країни.

Цьогоріч День Незалежності України має для всіх українців особливе значення. У нас триває війна і ми, у боротьбі проти російських загарбників, вражаємо світ своєю незламністю, згуртованістю, силою духу і впевненою вірою у Перемогу.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто докладає зусилля, працюючи на розвиток нашої громади та держави. Але найбільше сьогодні дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, які дають нам можливість жити і працювати.

І як би нам інколи не було важко, варто пам’ятати, що, попри будь-які виклики, українці завжди, в усі часи власної історії знаходили в собі сили впевнено рухатися вперед та переможно боротися за право мати краще майбутнє. Тож давайте єднатись та всі разом боротись за наше право жити на нашій Богом даній землі. Лише тоді ми переможемо!

Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Любіть своє, бережіть своє, плекайте своє!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень