Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

20 серпня в Онуфріївці відбувся фінальний матч за чемпіонство благодійного турніру з футболу на підтримку Збройних сил України

Дата: 22.08.2022 08:17
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Селищний голова Віталій Береза привітав фіналістів та запропонував вшанувати пам'ять загиблих в російсько-українській війні хвилиною мовчання.

Перед початком гри голова громади та директор КЗ ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько в подарунок вручили капітанам обох команд по футбольному м’ячу. Також м’ячі отримали юні та активні футболісти із Попівки – брати Андрій та Михайло Скоробагаті. Анатолій Голобородько подарував свою книгу «Його Величність футбол!» ветерану футболу з Млинка Григорію Норову та голові Олександрійської районної асоціації футболу Ігорю Костирі.

За свистком судді розпочалася гра. Це була гра практично рівних команд. В рахунку повели попівські футболісти. На останній хвилині першого тайму вони подвоїли рахунок. У другому таймі теж була рівна боротьба. За 15 хвилин до закінчення гравець «Ниви» відбив один м’яч. Кінцівку зустрічі активніше провели млинчани, які могли навіть зрівняти рахунок, але воротар «Зорі» був на висоті. Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь «Зорі».

Кубок та грамоту переможцям вручив селищний голова Віталій Береза. Млинківські футболісти отримали грамоту за друге місце. Було зібрано 13167 грн, які будуть перераховані на рахунок ЗСУ.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень