Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Доброго дня, ми з України! З країни пісень, країни добрих, працьовитих і сміливих людей»

Дата: 19.08.2022 13:06
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Під таким гаслом 18 серпня 2022 року відбулася довгоочікувана зустріч студентів Університету срібного віку територіального центру Онуфріївської селищної ради під ошатними вітами передосіннього місцевого парку.

Цієї теплої днини всі, хто зібралися, мали змогу згадати ті добрі часи, коли могли без остраху дивитися в наше голубе безкрає небо, зустрічатися, спілкуватися про прості буденні речі, ділитися переживаннями, мріями та задумами. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять тих, хто поліг внаслідок російсько-української війни - «вони за тим злетіли в небо, щоб в мирі й щасті ми жили». Майбутнє нинішньої суверенної, незалежної, соборної держави в наших руках, думках, справах, вчинках. Ми живемо на своїй, Богом даній землі і нікому її не віддамо!

На гостину до студентської родини завітала заступник селищного голови Світлана Калантаєвська, яка від імені голови селищної ради Віталія Берези та від себе особисто привітала присутніх зі святами, які наближаються, та побажала здоров’я, наснаги, миру. На зустріч також було запрошено психолога нашої лікарні Альону Пожарницьку-Чапенко, лікаря - педіатра Геннадія Кликова та внутрішньо переміщених осіб, серед яких лікар - психіатр Микола Заруба. Величезні випробовування лягли на плечі нашим гостям-переселенцям, вони точно знають, що відчуває людина, яка втратила все. Але віра та надія допомагає їм жити далі.

Цікава, змістовна бесіда про шляхи подолання стресових ситуацій сьогодення з розумінням сприймалася студентами. Невеликі хвилинки гумористичного розвантаження у виконанні Прокопенко Ганни Василівни, як завжди, були влучними та доречними.

Працівники територіального центру привітали всіх іменинників 2022 року, побажали їм ніколи не сумувати, кожен день зустрічати з бадьорістю душі, присвятити себе важливим справам, важливим людям. Щоб життя дарувало міцні обійми та теплі слова, було довгим, радісним, щасливим та насиченим, здоров’я, миру та злагоди. Студенти подякували за щиру підтримку та турботу про людей похилого віку в цей нелегкий для країни час та побажали мирного неба та рідної землі під ногами.

Тиха, дружня бесіда продовжилася за смачною кашею, яку приготували вправні майстрині Університету срібного віку Балакало Валентина Григорівна та Рудченко Олександра Анатоліївна.

По завершенню зустрічі працівники територіального центру щиро бажали всім присутнім мирного неба, Божого благословіння, терпіння, мужності, оптимізму і віри в те, що все буде Україна!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень