Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

До уваги жителів громади та внутрішньо переміщених осіб! Про прийняття заяв та декларацій на субсидію, пільги та соціальні допомоги

Дата: 09.08.2022 08:26
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Відповідно до ПКМУ від 26 лютого № 162 «Про особливості виплати та доставки пенсій, грошових допомог на період введення воєнного стану», виплата соціальних допомог, пільг та субсидій не припиняється!

Прийом заяв та декларацій для призначення всіх видів соціальних допомог, пільг та субсидій, в т. ч. субсидій на тверде паливо та скраплений газ на період воєнного стану проводиться:

  • через адміністраторів ЦНАПу за місцем проживання особи;
  • безпосередньо у відділі праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради;
  • через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайт Мінсоцполітики.

Заповнені бланки можна надіслати на адресу управління соціального захисту населення Олександрійської районної держадміністрації,( 28100, селище Онуфріївка, вул. 40 років Перемоги, 37)

Бланки Заяви та Декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою.

 Сім’ї, які перемістились з окупованих територій або районів проведення бойових дій, можуть звернутися за призначенням соціальних допомог, пільг та субсидії за новим місцем проживання, до адміністраторів ЦНАПу за місцем тимчасового проживання.

Детальну інформацію щодо подання документів для призначення всіх видів соціальних допомог, пільг та субсидій можна отримати за телефоном гарячої лінії 0678486469 - відділ праці та соціального захисту селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень