Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сьогодні ми вперше відзначаємо День Української державності

Дата: 28.07.2022 16:15
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

День Української Державності – це ознака, що наша країна має прадавню історію, звитягу, визначних особистостей, які творили цю історію. За право зберегти цю історію поставало славне козацтво, молодь під Крутами, тисячі захисників Другої Світової і наші сучасники, які вписали свої імена золотими літерами у священні сторінки нашої держави.

З нагоди Дня Української Державності в Онуфріївці відбулись урочисті заходи. Голова громади Віталій Береза підняв Державний Прапор України та звернувся до присутніх, зазначивши, що сьогоднішня дата є дуже символічною, адже саме в цей день вшановується п’янять князя Київського Володимира Великого, який заклав фундамент для формування державності та змінив хід історії. Хвилиною мовчання вшанували мужніх і самовідданих героїв, які захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої держави і були вірні військовій присязі.

Відбулось покладання квітів до пам’ятних знаків селища.

Було презентовано патріотичний стріт-арт «Україна Нескорена», за створення якого та за активну громадянську позицію подяки від селищної ради отримали керівник гуртка з образотворчого мистецтва КЗ «Онуфріївський ЦДЮТ» Сергій Бондаренко та його учениця Сніжана Чорномор.

В межах заходу була представлена художня виставка робіт Зоряни Дашко (м.Кременчук).

Пам’ятаймо своє славетне історичне коріння, пишаймося минулим нашої непереборної країни, адже сьогодні ціною життів найкращих синів і дочок України ми мужньо боронимо свою державність.

Сил усім нам, мирного неба й віри у Перемогу!Тільки разом ми незламні та сильні.

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень