Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сумна звістка знову пекучим болем відгукується у нашій громаді…

Дата: 15.07.2022 11:12
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Війна забрала життя захисника, воїна Збройних сил України, сина, брата та батька, хорошу, чуйну, працелюбну людину Самойлова Олексія Миколайовича.

Народився Олексій Миколайович 1 травня 1974 року в місті Гуляйполе Запорізької області в сім’ї робітників.

У 1981 році пішов у перший клас Гуляйпільської середньої школи №1, де закінчив 8 класів та вступив у професійно-технічне училище № 28, після закінчення якого отримав професію автокранівника.

У 1992-1994 роках в Борисполі проходив строкову військову службу, був водієм.

Після демобілізації з армії повернувся у рідне місто Гуляйполе, де розпочав свою трудову діяльність водієм в колгоспі «Енгельса». Там зустрів своє кохання, майбутню дружину Світлану Іванівну, з якою у 1996 році одружився та створив міцну сім’ю. Разом з дружиною збудували будинок, виростили та виховали доньок Анастасію та Дашу, сина Максима. У родини було багато планів на світле майбутнє, але події, які сталися в нашій країні після 24 лютого 2022 року змусили змінити весь сталий устрій життя. Родина вирішує виїхати з гарячої точки, де проходить лінія фронту. Разом з батьками та дружиною вони приїхали в село Млинок, де стали на облік, як внутрішньо переміщені особи. Але родину роз’єднала війна – діти Олексія та Світлани з навчальним закладом виїхали у Тернопіль, тому батьки вирішують їхати до дітей.

Прагнення Олексія захищати рідну країну привело його до військкомату, де він добровольцем вступив до лав Збройних сил України, хоча мав групу інвалідності і міг не йти воювати. Але в нього була мета і він її досяг, вступивши до ЗСУ.

11 липня 2022 року на Донеччині, внаслідок ракетного удару, на 49-му році життя перестало битися серце, обірвався життєвий шлях молодшого сержанта Самойлова Олексія Миколайовича.

Завжди усміхнений, добродушний, турботливий, товариський - таким його будуть пам’ятати рідні, близькі, друзі .

Співчуваємо родині. Сумуємо, розділяємо біль і горе разом з Вами. Вічна слава і спокій воїну.

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно…

Церемонія прощання із загиблим Самойловим Олексієм Миколайовичем відбудеться у суботу, 16 липня, об 11.00 годині у селі Млинок.

Проведемо в останню дорогу Олексія Миколайовича живим коридором пошани.

Схиляємо голови перед його світлою пам’яттю…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень