Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Добровольчі сили мають бути надійною складовою територіальної оборони Кіровоградщини

Дата: 13.07.2022 17:10
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

На цьому наголосив під час наради, що відбулась в Онуфріївській селищній раді, голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, який очолює координаційну раду з підготовки добровольчих сил оборони області.

Сергій Павлович та інші члени координаційної ради здійснили робочий візит до Онуфріївщини для налагодження співпраці з місцевою владою та координації дій з місцевим добровольчим формуванням.

Йшла мова, що хоч на території нашої області і не ведуться бойові дії, та до оборони, до відсічі ворогу потрібно завжди бути готовими, треба створити надійний резерв бойової підтримки для діючих військових частин.

Під час спілкування з селищним головою Віталієм Березою, командиром добровольчого формування Володимиром Гогою, першим заступником селищного голови Володимиром Гамерою обговорювались питання щодо систематичного проведення навчань членів добровольчого формування з базової вогневої та тактичної підготовки, надання домедичної допомоги. Здобуті знання, бойові навички є важливою умовою створення боєздатного тилу для фронту, адже боротьба з російськими загарбниками є справою всього українського народу.

Сергій Шульга побував на двох блокпостах, поспілкувався з членами добровольчого формування щодо їхнього матеріального забезпечення та патріотичного налаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень