Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

У чому відмінність між чинною і новою формою звітності про вакансії?

Дата: 27.06.2022 08:32
Кількість переглядів: 143

Перш за все, розглянемо складові частини чинної і нової форми звітності № 3-ПН. Чинна форма складається із загального блоку та двох розділів – «Основні дані про вакансії» та «Коментарі до даних про вакансії» (заповнюється за наявності таких коментарів).

У свою чергу, нова форма звітності також містить загальний блок (адресна частина), в якому зазначається інформація про респондента та вид інформації (первинна чи уточнювальна). У цьому ж блоці проставляються підписи керівника та працівника центру зайнятості, який прийняв звіт. Форма містить таблицю «Основні дані про вакансію(ї)».

Додатком до звіту є блок «Відомості про вакансію(ї)», який заповнюється у разі, якщо спосіб укомплектування вакансії передбачає її укомплектування за сприяння державної служби зайнятості.

Довідково. На Facebook-сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості протягом червня розміщуватимуться матеріали щодо відмінності старої та нової форм звітності. Також і про особливості подання нової форми для того, аби працівники кадрових служб роботодавців могли підготуватися до заповнення нової форми.

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо звітності та порядку її заповнення, звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень