Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови з Днем медичного працівника

Дата: 19.06.2022 08:10
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Шановні працівники медичної галузі громади!

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника – одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні або економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі і медичні сестри, а й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя.

Дорогі медики! Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятоване здоров’я жителів нашої громади. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.

У ці складні часи військовослужбовці та працівники медичних підрозділів стійко і мужньо виконують завдання на передовій, під ворожими кулями і снарядами надають допомогу бійцям, цілодобово не полишаючи операційних заради того, аби врятувати життя нашим мужнім воїнам.

Бажаю вам здоров’я, сімейного затишку, добробуту, професійних успіхів і нових звершень в ім’я України та її Збройних Сил! Нехай ваша турбота та милосердя, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею! А головне – перемоги та миру!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень