Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника

Дата: 17.06.2022 15:25
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

Напередодні професійного свята селищний голова Віталій Береза на урочистій п’ятихвилинці «Низький уклін людям в білих халатах» привітав працівників медичної галузі громади з Днем медичного працівника. Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випала честь – зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар – життя.

«У ці складні для всіх часи, працівники медичних підрозділів стійко і мужньо виконують завдання на медичному фронті. Серед них і наші медики-земляки героїчно борються за життя і здоров’я наших воїнів - Тарас Шпак, Валерій Кривенко, Ніна Рафальська, Тетяна Чубарова, Аліна Наялович. Низький уклін і шана нашим медикам! Свій військовий обов’язок виконує і юрисконсульт нашої первинки Андрій Стеблина» - зазначив голова громади. А також подякував всім, чия професія пов’язана з медициною, за нелегку і невтомну працю, за відданість своєму покликанню.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника селищними та обласними нагородами відзначені працівники та ветерани медичної галузі громади.

Всіх присутніх з наступаючим Днем медичного працівника привітали директор КНП «Онуфріївська центральна районна лікарня» Лідія Іванченко та головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Кругленко, які вручили відзнаки нагородженим і побажали всім міцного здоров’я та мирного неба.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень