Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Організація дозвілля та розвитку дітей влітку 2022 року

Дата: 07.06.2022 16:01
Кількість переглядів: 399

Організація дозвілля та розвитку дітей влітку 2022 року – було основною темою робочої наради спортивного активу Онуфріївської громади.

Проводив її директор Комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько. В нараді взяли участь Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, його заступник, депутат обласної ради Валентина Здебська та фахівці КЗ.

Віталій Миколайович наголосив, що незважаючи на воєнний стан в державі, спорту на території Онуфріївщини приділяється значна увага. Всі фахівці активно долучаються до організації та участі в спортивних заходах. Зокрема – триває благодійний футбольний марафон. Вже зібрано понад 72 тис. грн., які спрямовуються на підтримку військовослужбовців ЗСУ та добровольчого формування. Також до спортивних акцій залучаються внутрішньо переміщені особи – як дорослі, так і діти.

«Спортивні заходи об’єднують та згуртовують» - наголосив селищний голова. Віталій Береза подякував всім фахівцям, активним учасникам спортивного життя громади та побажав їм не втрачати спортивного натхнення.

Валентина Здебська зазначила, що як уся Онуфріївщина, так і зокрема - спортивна громадськість, у цей складний час має жити за принципом «Один за всіх і всі за одного»! І закликала до взаєморозуміння та підтримки один одного.

У ході обговорення заходів із організації літнього дозвілля дітей депутат селищної ради Руслана Сорока внесла пропозицію проведення дитячо-юнацьких велозаїздів. «Не всі діти можуть грати у футбол чи волейбол, а на велосипедах їздити вміють практично всі, - зазначила депутат. - Тому для більшого залучення дітей до оздоровлення, редакція газети, як спонсор, запрошує бажаючих провести в тому чи іншому населеному пункті велосипедний міні марафон, звісно ж з дотриманням заходів безпеки».

Було розглянуто план спортивних заходів у громаді протягом літнього періоду та пропозиції до них.

Під час наради обговорювались і поточні питання діяльності КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень