Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України «Крокуємо до перемоги разом!»

Дата: 05.06.2022 14:35
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку – то вкотре доводимо, що єдність, дружність, людяність, толерантність – невід’ємні риси українського народу.

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України «Крокуємо до перемоги разом!» відбувся сьогодні в Павлиші з ініціативи очільника громади Віталія Берези.

Ярмарок відкрив селищний голова зі словами – «такі заходи об’єднують та надихають, дають зрозуміти, що в єдності наша сила і спільно ми обов’язково переможемо». На заході також була присутня помічник народного депутата Олеся Довгого Анна Трубаченко, яка наголосила, що такі благодійні ярмарки доводять, що нам небайдужа доля нашої країни. Також вона передала продукти на передову нашим захисника від народного депутата України Олеся Довгого.

Далі було оголошено аукціон з продажу патріотичних марок «Русскій воєнний корабль – ВСЬО!», а також патріотичних поштових конвертів, магнітів та футболки з однойменною назвою. Проводила аукціон редактор газети «Придніпров’я» Руслана Сорока за особистого сприяння заступника директора з розвитку мережі Кіровоградської дирекції «Укрпошта» Марини Ладигіної. Всі 8 лотів швидко знайшли покупців.

Справжній «вернісаж» вареників був представлений освітянами практично з усіх населених пунктів громади. Тут були патріотичні синьо-жовті вареники, різної форми і з різними начинками, загалом було 18 видів начинок! Незважаючи на те, що вареників була велика кількість, їх швидко розкупили, тож збір коштів вдався.

А який же ярмарок без сюрпризів? От і в нас на ярмарку у розіграші «Веселі вареники від Стефанії» у варениках були сюрпризи, а щасливчики, які скуштували такі варенички, отримали суперпризи.

На ярмарку для продажу населенню також були представлені борошно, олія, м’ясна, рибна та молочна продукція, хліб та хлібобулочні вироби в широкому асортименті. Працювала виїзна торгівля. Від організаторів заходу частували всіх бажаючих смачною юшкою, пловом та лимонадом.

Варто сказати, що дуже гарно був облаштований майданчик ярмарку. Тут були організовані виставки майстрів і майстринь декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва селища Павлиш.

Багато розваг для дітей було цього дня – батут, надувна гірка, конкурси і солодкі подарунки - вата, попкорн, морозиво, цукерки. Все це з любов’ю було організовано командою вірян-волонтерів Української Церкви Християн Віри Євангельської. Нагородою для них були щасливі усмішки дітей.

Павлишани поярмаркували вдало. Успіху заходу, безперечно, сприяли сонячна погода та гарний настрій людей.

Під час заходу було зібрано 61,0 тис. грн.

Велика подяка організаторам та учасникам, які взяли активну участь у заході - начальнику відділу освіти Наталії Кравченко, керівникам закладів освіти громади та їхнім колективам, працівникам КО «Педагогічно-меморіальний музей В.О. Сухомлинського», КО «ЦДЮТ», працівникам Павлиської бібліотеки-філії, Павлиської школи мистецтв, Павлиського будинок культури-філії, СФГ «Костянтинівське», ТОВ «Агродар ЛТД», ФГ «Житниця – М», ФГ «Головченко і син», ФГ «Сімфо» (с. Недогарки кер. Олійник О.Г.), ФГ Погрібного І.А., ФОП Головченко Н.В, ФОП Лопушинський Р.С., ФОП Скриль М.О., ФОП Литвин А.О.,ФОП Момот Л.М., ФОП Гарбуз О.Ю., ФОП Нурхаметова О.І., ПП Шиба О.Я., ПП Кушнір Л.В., ФОП Михайленко Н., Ірклію С., Марченку М.І., Ковальчуку О.М, Нурхаметову С.Х., Цубері В.В., Новохатьку О.В. За смачну юшку подяка Юрію Кравченку, за плов – Володимиру Гамері та Олександру Шемету та всім небайдужим, хто виділив свій час для спільного дозвілля, громадського єднання та корисної справи.

Вкотре доводимо – разом ми сила!!!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень