Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 червня – Міжнародний День захисту дітей

Дата: 01.06.2022 08:48
Кількість переглядів: 334

Дорогі дітки! Шановні батьки!

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплом. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки. Дуже хочеться, щоб дітки в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.

Наші маленькі громадяни повинні жити в мирному і цивілізованому світі, з гідними можливостями для їх розвитку й виховання. Захист дітей зараз потрібен, як ніколи!

За щасливе дитинство кожного маленького українця відповідаємо усі ми, дорослі. Тож ми повинні подбати про те, щоб кожне сердечко було зігріте теплом, увагою і турботою. Ми повинні вберегти і захистити наших дітей, відвести від них страхи, тривоги, біль і зневіру.

Бажаю міцного здоров’я, безмежних можливостей і перспектив, здійснення усіх мрій і бажань. Ніколи не знайте розчарувань і кривди на довгому життєвому шляху. Наполегливо опановуйте знання, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, аби досягти висот у мирному, щасливому майбутньому нашої славної України.

Боремося за майбутнє наших дітей!

Мирне небо – дітям України!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень