Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 31.05.2022 17:21
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом начальника обласної державної адміністрації Андрія Райковича у режимі відеоконференції відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Були розглянуті питання:

  • про продовження дії карантину до 31 серпня2022 року та забезпечення виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19;
  • про протипожежний захист сільгоспугідь у літній період та підготовку до збиральної кампанії 2022 року.

Після закінчення відеоконференції було проведено засідання селищної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому обговорено питання збереження врожаю сільськогосподарських культур на території громади. Тож звертаємо увагу, що з настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів та сільгоспугідь. Це може бути зумовлено недотриманням правил пожежної безпеки – вивалювання стерні , пожнивних залишків та сухої рослинності, і нагадуємо, що за це передбачені штрафи та кримінальна відповідальність.

Наступним питанням, розглянутим на засідання, було виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 , за інформацією членів комісії майже 100% громадян територіальної громади вакциновані. Наразі зафіксовано 1 випадок захворювання на COVID -19. Дотримуйтесь правил особистої гігієни та бережіть себе!

Комісією розглянуто питання щодо підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах до купального сезону, створення робочої групи з обстеження місць відпочинку населення та приведення їх до належного санітарного стану.

З метою недопущення розкрадання врожаю, забезпечення законності, правопорядку та безпеки громадян було розглянуто питання щодо організації цілодобового патрулювання території Онуфріївської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень