Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Cвято Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2022 16:32
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

У травні, коли розквітають яскраві квіти і лунає пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Цей навчальний рік був непростим для всіх учасників навчального процесу: вчителів, учнів та їхніх батьків. Тому хочеться висловити слова подяки усім, хто за різних обставин знаходив можливість навчати і навчатись, створював атмосферу затишку та впевненості, був надійною підтримкою і опорою, вселяв віру в завтрашній день.

Для більшості шкіл нашої громади останній дзвоник пролунав онлайн, але значимість його від цього не зменшується.

Вчителі та батьки Онуфріївської загальноосвітньої школи зробили останній дзвоник для своїх випускників традиційно святковим, зібравши їх на подвір’ї рідної школи.

Селищний голова Віталій Береза, начальник відділу освіти Наталія Кравченко, директор школи Світлана Рощенко звернулися до випускників з побажаннями міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Всі ми навчаємось жити по-новому та в новій дійсності.

Дякуємо всім захисникам, які зараз боронять нашу землю для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і раділи діти у своїй рідній Україні!

Все буде Україна. Разом до перемоги!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень