Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Робочою групою селищної ради було здійснено виїзд в село Костянтинівка щодо використання земельних ділянок

Дата: 30.05.2022 17:00
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Жителям села представниками робочої групи були наданні відповідні роз’яснення щодо земельних питань, на які вони хотіли почути відповіді.

В ході бесіди було встановлено факт самовільного зайняття земельних ділянок орієнтовною площею 11,0000 га та незаконної передачі їх в оренду без відповідного оформлення документів та їх реєстрації. Виявлено громадян, які одноосібно обробляють свої земельні частки (паї), але не задекларували свої доходи та не сплачують податки. Також на території є громадяни, які використовують земельні ділянки для комерційних цілей без правовстановлюючих документів, цим самим порушуючи норми чинного законодавства. Прикро, що в такий складний для всіх нас час, в результаті безвідповідальності деяких осіб, місцевий бюджет селищної ради недоотримує надходження для розвитку громади.

По даних фактах будуть підготовлені та передані матеріали до відповідних органів для реагування та встановлення осіб порушників.

Селищна рада нагадує жителям громади, що будь-яке використання земельних ділянок здійснюється після виготовлення правовстановлюючих документів та їх державної реєстрації.

Тож, рекомендуємо громадянам для уникнення спірних питань щодо землекористування, подбати про правовстановлюючі документи на свої земельні ділянки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень