Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО

Дата: 24.05.2022 14:19
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п'ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл.

Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро, малих і середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).

Програма USAID АГРО пропонує низку інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників і сільських громад, з тим щоб збільшити продуктивність і доступ до ринків для агро ММСП, удосконалити допоміжні функції в агросекторі, а також покращити нормативно-правову базу в земельній сфері, сприяти запобіганню корупції в агросекторі.

Доступні можливості для агровиробників:

Конкурс на одержання субгранту “Підвищення спроможності демонстраційних ферм на забезпечення продовольчої безпеки України”: https://bit.ly/3uwg41O. Дедлайн - 23 березня 2023 року.

Типовий бізнес-план господарської діяльності крафтової сироварні потужністю виробництва 200-1000 літрів/добу, розроблений за підтримки Програми USAID АГРО. https://bit.ly/3rae0di

Матеріали Школи крафтових та кондитерських виробників: http://handmade_food.tilda.ws IT-рішення для доступу агропідприємств до фінансування, підтримані проектом USAID AGRO:

Набір типових маркетингових стратегій для ММСП, що працюють у секторах: ягоди, плодоовочева продукція, кондитерська та крафтова продукція, м'ясо та м'ясопереробка, молоко та молокопродукти, свійська птиця, аквакультура. https://bit.ly/3K5VX0p

Корисні матерали для мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП): https://bit.ly/3xLmvjQ

Більше інформації про діяльність і можливості Програми USAID АГРО на офіціальній Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/usaid.agro

Viber-спільнота "АГРО-взаємодопомога": https://bit.ly/3vpGotG

У разі зацікавленості можливостями Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО, пропонуємо зв„язатися з Оленою КУЛИК: +380 67 334-17-83, +380 66 294-07-60, okulyk@chemonics.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень