Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївці на селищному стадіоні відбувся благодійний футбольний турнір

Дата: 30.04.2022 17:19
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

За ініціативи селищного голови Віталія Берези та за підтримки КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» сьогодні в Онуфріївці на селищному стадіоні відбувся благодійний футбольний турнір серед дорослих аматорських команд територіальної громади.

Відкриваючи змагання, селищний голова зазначив, що турнір має благородну місію – збір коштів на потреби добровольчого формування «Онуфріївська варта».

У футбольному благодійному турнірі взяли участь 10 команд: по дві з Онуфріївки та Павлиша, а також з Камбурліївки, Вишнівців, Зибкового, Попівки, Млинка та Деріївки.

Змагання футболістів проводилися у форматі міні-футболу на двох міні-полях.

Футбольні баталії були емоційними та захоплюючими. Глядачі цього разу були не тільки в ролі вболівальників за улюблені команди, а й у ролі благодійників, вони поповнювали скриньки для благодійної допомоги своїми внесками.

Перемогу в турнірі здобула команда з Павлиша «Колос», друге місце вибороли футболісти онуфріївського «Рубіна», на третьому місці – млинківська «Нива».

Віталій Береза зазначив, що у цих змаганнях переможених немає, кожен своєю участю долучився до доброї справи.

Грамотами було відзначено призерів змагань, відзнаки від селищної ради отримали найкращі гравці турніру – нападаючий Данило Гусєв, захисник – Ярослав Разіньков, воротар – Дмитро Кохно, а також наймолодший учасник змагань – Максим Діконенко, і найстарший – Сергій Семканич.

До речі, Ярослав Разіньков вперше зіграв за онуфріївський «Рубін». Він родом із Донеччини, але через військові дії був змушений покинути рідне містечко. Ярослав з дитинства успішно займався футболом і радий можливості надалі це продовжувати.

Урочистим підсумком став підрахунок зібраних коштів та їх передача командиру добровольчого формування «Онуфріївська варта» Володимиру Гогі. Так, було зібрано 8752 гривні, що підуть на потреби добровільних захисників громади.

Віталій Миколайович побажав усім учасникам заходу миру, який на даний час є найціннішим для всіх нас.

По закінченні благодійного турніру всі присутні мали змогу посмакувати смачною кашею та солодким чаєм, які приготував відділ освіти селищної ради.

Дякуємо всім причетним до проведення та організації даного заходу, разом ми – сила.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень